PepTalk

Apple Pay

Vanaf nu is het ook mogelijk om uw bestelling te betalen met APPLE PAY. We rekenen geen additionele kosten voor Apple Pay. Bij betalingen via Apple Pay wordt alleen het tarief van de gebruikte debit- of creditcard gerekend. Apple Pay biedt u een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. U kunt dit doen met de apparaten die u altijd bij zich heeft. Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. U hoeft niet meer te zoeken naar uw portemonnee en de juiste kaart. Als u Safari gebruikt, dan kunt met een simpele aanraking afrekenen.
Read more...

Zoekmachine update

Wij zijn bezig met een update van onze 'oude' zoekfunctie (rechtsbovenaan pagina). Op dit moment is hij anders dan u van ons gewend bent. Dit is tijdelijk. Alle producten en productnummers (sku's) kunnen gevonden worden, maar het werkt trager.

Read more...

Update webshop

Door een update van ons systeem zijn sommige onderdelen van onze webshop (qua) uiterlijk veranderd. Wij zullen de aankomende tijd nog een aantal updates uitvoeren. Hierdoor kan de webshop trager zijn, maar bestellen is gewoon mogelijk. Gedurende deze periode zijn een groot aantal producten tijdelijk EXTRA AFGEPRIJSD.
Read more...

Custom Chrome uitbreiding

Zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft, zijn wij in de maanden december en januari druk bezig geweest om onze webshop up-to-date te maken: toevoegen van producten voor 2018 en 2019 Harley-Davidson modellen, verbetering van de zoekfunctie, filteren op modellen (MCS en Custom Chrome), toevoegen van product-foto's, uitbreiding met het complete Custom Chrome assortiment (klik hier) en het toevoegen van duizenden (tijdelijke) kortingen in het Zodiac assortiment. Dit zijn vrij server-intensieve werkzaamheden, waardoor de website soms erg traag was. Wij proberen de komende updates zoveel mogelijk buiten de piek-uren uit te voeren. Profiteer in de tussentijd zoveel mogelijk van de fikse kortingen die wij aanbieden. U weet het ondertussen: wij leveren snel, bieden de beste prijzen en - het komt bijna nooit voor - 'niet goed = geld terug'. Alle onderdelen die u bij ons bestelt, kunt u eventueel door ons in onze uitgebreide werkplaats in Duiven (Downtown American Motorcycles) laten monteren.
Read more...

De waardering van www.pepperparts.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 293 reviews.